If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мойта ми гори между 9 и 12-13л/100 градско, зависи дали е загряла и колко я настъпвам. Извънградско 6-7л/100 зависи с колко карам-между 90-140км/ч.И си мисля че зависи от бензина. От скоро зареждам Шел В-пауър и работата на двигателя се подобри, а и вървежа също. Преди това слагах бензин от една квартална бензиностанция уж по-евтино, ама то излиза по-скъпо на финала.
Които има идея колко е средния разход на това чудо да каже.Ако сипя 99+ по-малко ли ште гори?Сега е около 8.5/100 като сам галил педала на газта.
8.5/100 е тва ако ми се слу4и незнам какво ше направя.Абе колега ти как го измери този разход а? Аз моята под 12/100 градско немога да сваля ама маи ми е заминала ламбдата.Ама този твоя разход малко ме съмнява като имам предвид разхода по книжка е то4но 10/100
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Сондата е Bosh LS06 /или нещо такова/и струваше 176 лева.Смяната не знам колко е защото баща ми я закара.Но ако си я купиш от сервиза монтажа е безплатен.
Comment